bioderma atoderm olajtusfürdő

A száraz vagy érzékeny bőr ápolásához kímélően tisztító kozmetikumokra van szükség, a Bioderma Atoderm olajtusfürdő pedig ezen a téren is verhetetlen.

Ez a prémium hipoallergén kozmetikum számos olyan természetes összetevőt tartalmaz, amelyek megfelelően hidratálják és táplálják testünk védőpajzsát, így a használatával nemcsak a kellemetlen külső tünetektől – bőrünk feszülésétől, égésétől, viszketésétől – szabadulhatunk meg, hanem az egész szervezetünk egészségéről gondoskodhatunk.

A parabén-, szappan- és színezékmentes, diszkréten illatos Bioderma Atoderm olajtusfürdő könnyed habja tökéletes ellazulást kínál a testünknek-lelkünknek, miközben hatékonyan veszi fel a harcot a bőrirritációt okozó baktériumokkal.

Az Ágnes patika virtuális felületén 1 literes kiszerelésben rendelhető meg ez az adagoló pumpafejjel ellátott, egész nap védelmet nyújtó, nagyszerű készítmény. Ha hosszú ideje próbál megszabadulni a bőrproblémákkal járó kellemetlenségektől, próbálja ki bizalommal a Bioderma Atoderm olajtusfürdőt! Meglátja, az eredmény majd önmagáért beszél!