elektromos fogkefe fej

Az alapos szájápolásnak sok módja alakult ki az elmúlt években, így igény szerint lehet válogatni ezen metódusok között. Nem érdemes elkapkodni a döntést, de ha adunk a kényelemre, dörzsöléstől mentes fogápolásra, akkor bátran válaszuk az ultrahangos elven működő megoldásokat! Ez a kivételes elektromos fogkefe fej valóban egyedi módon látja el a feladatát.

A sörtékre helyezett fogkrémbe behatol az ultrahang és mikro buborékokat képez. Ezek a legapróbb résekbe is bejutnak, alapos tisztítást végezve. Természetesen, ahogy a legtöbb termék esetében, úgy itt is számolni kell némi amortizációs idővel. Az elektromos fogkefe fej megközelítőleg 3 hónap alatt veszít a hatékonyságából és ilyenkor már a tisztítást sem tudja elvégezni a várt formában.

Szerencsére a csere nem jelenthet problémát, hiszen a patikatars.hu felületen néhány kattintással megrendelhető az új elektromos fogkefe fej, amit felcsatlakoztatva máris biztosak lehetünk a maximális hatékonyságban. Tegyünk meg mindent a rágóeszközeink egészségének a megőrzéséért és élvezzük a friss lehelet előnyeit!