harisnyanadrág

Ez a ruhadarab segíthet a kis divatrajongók megjelenésének teljessé tételében. A Libélula-nál kiváló minőségű harisnyanadrág kapható a különböző korú kislányoknak. Ismert gyártókkal dolgozunk együtt, akiknek a neve hallatán még ajánlásra sincs szükség. A készítők a modelleket vidám rajzokkal, strasszkövekkel és masnikkal díszítik.

A harisnyanadrágok különösen hatásosan mutatnak farmerruhákkal, szoknyákkal és rövidnadrágokkal kombinálva. A divatos, elegáns minták díszítik a kis lábakat, melegen tartanak és mosás közben sem mennek össze.


Termékeink jó minőségűek, ahogy ezt a vásárlók tőlünk már megszokták. Minden magára valamit is adó kis divatrajongó szekrényében ott kell lenniük. Tehát egy extra pár sohasem árt.

Gyerekharisnyából sohasem lehet elég, hiszen az iskolai viseletre szánt modellek valószínűleg nem lesznek ideálisak a különleges alkalmakra szánt ruha alá és fordítva. A meleg harisnyanadrág hasznos lesz a hideg napokon, de nyárra egy egész sor különböző textúrájú és színű modellt érdemes beszerezni.