Bőrönd minden korosztálynak

Végre nyaralni indul a család és kismillió dolgot kéne becsomagolni? Esetleg üzleti útra készül és repülővel fogja megtenni az utat? Legyen szó puha vagy kemény, esetleg gyerek bőröndről, nálunk mindenki talál megfelelőt.

Webáruházunk széles bőrönd kínálatában, a légitársaságok által megszabott standard méretek is kaphatóak, így poggyászát a kabinban tudja elhelyezni. A gurulós változatok esetében, teljes szett is kapható, ami kicsi, közepes és nagyméretű példányokból áll. A hosszú utazáshoz tervezett szettek között műanyag, alumínium és bőrből készült változatok is vannak, megannyi színben, 4 vagy 8 kerékkel ellátva. A bőröndbe tervezett gumis vagy párnázott pántokkal rögzíteni lehet a ruhákat, rendszerint állíthatóak, így kevés és sok cucc esetében is remekül helytállnak.

A rengeteg mellékzsebnek köszönhetően, az apró dolgok helye is fix lehet, nem rázódnak össze az utazás során. Érdemes megtekinteni a bőrönd vásárlásakor kínált kedvezményeket és tájékozódni arról is, hogy miként kaphatja meg ingyenes házhozszállítással.