Hiányzik egy foga? Esetleg több hiány is van a fogsorában? Akkor minél előbb fontolja meg a fog implantátum készítését, mert ez nem csupán esztétikai probléma! A keletkezett hézag vagy hézagok miatt, a többi rágóeszköz is elmozdulhat, ami megnehezítheti a rágást, illetve ezek elvesztéséhez is vezethet.

A fog implantátum ma már nagyon gyorsan elkészül, ráadásul teljesen fájdalommentesen, tehát nem érdemes halogatnia a dolgot. A professzionális érzéstelenítőknek köszönhetően, semmit nem fog érezni és egy-két napon belül visszakaphatja a tökéletes mosolyát, illetve az étkezéssel sem lesz tovább gondja.

A fog implantátum tökéletesen el fogja látni a hiányzó fog szerepét, ugyanúgy rághat bármit ezzel is, mintha eredeti lenne, továbbá a nevetését sem kell visszafognia, nehogy meglássa valaki, hogy pótlása van. Ugyanis a szépen kivitelezett fog implantátum egyáltalán nem tűnik ki a fogsorból, avatatlan szemeknek fel sem fog tűnni, hogy bármilyen fogászati beavatkozáson esett volna át. Szánja rá magát a fogorvos meglátogatására és óvja meg a meglévő fogait!