geox kislány szandál

Mindenki a legjobbat szeretné a gyermekének és ennek érdekében mindent meg is tesz. A Geox kislány szandál sarokrésze zárt, ebből kifolyólag stabil járást biztosít. A gumitalp lyukacsos, aminek a belsejében egy speciális mikroporózus felépítésű membrán helyezkedik el.

Ez az alkotóelem garantálja a természetes szellőzést a lábnak. A vásárlásnál néhány tényezőt figyelembe kell venni. Javasolt minimum 0,5 cm-rel hosszabb lábbelit beszerezni azért, hogy a gyerek lábujjai ne lógjanak ki, hiszen az sérüléshez vezethet.


A Geox kislány szandál természetes bőrből készül, így a lurkó lábai játék vagy futás közben sem izzadnak. A könnyű súlya szintén a pozitívumai közé sorolható, hiszen a kicsik naponta 10-15 ezer lépést is megtehetnek. A sarka alacsony, ami szintén arra szolgál, hogy stabilan tudjon mozogni és járni a gyerkőc.

A rugalmas, vastag gumitalp garantálja azt, hogy nem érzi majd a göröngyöket. A Geox kislány szandál rengeteg színben és mintázatban van jelen az üzletek polcain, így mindenki kedvét lelheti a kínálatban.