szennyestartó

Az egyik legfontosabb előnye, hogy segít rendezetten tartani a piszkos ruhákat, így minimalizálva a káoszt és a rendetlenséget a lakásban. A szennyestartó számos típusban érhető el. Mindegyik modellre jellemző a strapabíróság és a könnyű tisztíthatóság.

Lehetőséget ad arra, hogy a piszkos öltözeteket távol tartsa a tiszta területektől, aminek hála megakadályozza a baktériumok és a kellemetlen szagok terjedését a lakásban. Hozzájárul a higiénia fenntartásához és a fertőzések megelőzéséhez. A ruhák szeparálásában is segít.

A szennyestartó lehetővé teszi a fehér és a színes ruhák külön tárolását, sőt, az olyan textilek elkülönítését is, amelyek egyedi mosási igényekkel rendelkeznek. A legtöbb változat műanyagból, rattanból vagy fémből készül. Napjainkban már léteznek pedálos és érzékelős variációk is.

Ezek azért praktikusak, mert a kezek szabadon használhatóak a ruhák behelyezése vagy kivétele közben. Vásárláskor mindenképpen figyelni kell arra, hogy a szennyestartó illeszkedjen az adott helyiségbe és a kapacitása megfeleljen a család igényeihez.