színátmenetes fonal

Akik szeretnek horgolni vagy kötni, azoknak remek variáció lehet ez a kellék. A színátmenetes fonal gyönyörű, ebből kifolyólag hamar elnyeri az emberek tetszését a belőle létrehozott darab. Rengeteg variációja van, a festés módszerétől függően. Amit érdemes tudni a vásárlás előtt, hogy a termék a gombolyagban egészen más összképet ad, mint megkötve.

Nem túl egyszerű dolgozni vele, hiszen előfordulhat színátmenet. Annak érdekében, hogy ez a dolog ne történhessen meg, ajánlatos soronként más-más gombolyagból tevékenykedni. Ez azt jelenti, hogy a színátmenetes fonal több változatából kell dolgozni. Célszerű, tehát váltogatva használni azokat, így kerülheti el legkönnyebben az imént említett problémát.

Nagyon fontos a tervezés, ezért mindenképp érdemes készíteni próbakötést. A kézzel festett színátmenetes fonal esetében javasolt valamennyivel többet vásárolni, mint amennyit kiszámolt a munkához, mivel a következő gombolyag már nem garantált, hogy ugyanúgy fog kinézni. Fogadja meg ezeket a tanácsokat és nem lesz gond a kívánt termék elkészítésekor!