A termék általában LED kijelzővel van ellátva, ennek köszönhetően rendkívül egyszerűen programozható és irányítható. A szivattyú vezérlő a termosztát teendőjét is ellátja. Ez azt jelenti, hogyha eléri a kívánt hőmérsékletet, akkor magától kikapcsol.

A legtöbb berendezés antistop funkcióval is el van látva, ezáltal megakadályozza az motor vízkövesedését, ráadásul még fagyvédelmet is kapott. Szóval úgy lett kialakítva, hogy teljesen biztonságos legyen. A szivattyú vezérlő ráköthető a már meglévő, valamint az új rendszerre egyaránt. Szóval nem kell mindent lecserélni annak érdekében, hogy a terméket üzembe tudja helyezni.

Hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen az előre beállított igényeket minden téren kielégíti, így nem kell állandóan mellette tartózkodni. Ezáltal nagyban megkönnyíti a mindennapokat. A szivattyú vezérlő számos üzletben beszerezhető, viszont ha egy igazán gyors megoldást szeretne, akkor az interneten keresztül is megrendelheti. Az itt található termékek mindegyikére garanciát vállalnak.