szemműtét

Az egészség megőrzésének számos módja létezik, de a modern, nyugatias életmódot folytató emberek többsége ezek közül szinte egyiket sem használja. Amíg viszonylag minden rendben van, addig a rohanásé a főszerep. Gyakran még a kisebb problémákon is átlendülnek a legtöbben és nyomják tovább a mókuskereket. Van azonban az a pont, amikor nincs tovább vagy már nagyon hátráltat egy vagy több betegség jelenléte. Az érzékszervek közül legnagyobb mértékben a szem van kihasználva.

A reggeli felkelést követően, egész nap dolgoztatjuk a látásunkat és ez szolgálja a figyelem központját. Ha valamilyen probléma felmerül, akkor az jelentősen visszafogja a teljesítményt. A kor nem kegyelmez és az évek múlásával a lehetősége növekszik annak, hogy kialakuljon valamilyen panasz. A látásélesség romlásával a közlekedésben nő a balesetek kockázata és a megszokott tevékenységek elvégzése sem olyan egyszerű, beleértve ebbe a munkavégzést.

De van megoldás! Ha látni szeretnéd milyen az élet egy sikeres szemműtét után, látogass el a drnagymihaly.hu oldalra! 45 év felett a szemüveg viselése szinte megszokott, de van, aki képtelen alkalmazkodni ehhez. Ha nem szeretnéd rendszeresen cserélgetni a segédeszközt és minden távolságra jól akarsz látni, akkor a műlencse műtét jó eséllyel megoldja a problémáidat. Az eljárás a szürkehályog műtétekhez hasonló. Egy ultrahangos technikával megtörténik az eredeti szemlencse eltávolítása, majd azt egy trifokális, nyújtott fókuszú monofokális / EDOF vagy egyfókuszú, tórikus műlencsére lesz cserélve.

A végeredmény magáért beszél, valamint több betegséget, mint például a szürkehályog képződését is megelőzheted ezzel az eljárással. Amivel pedig felkészülhetsz az a türelem gyakorlása, mivel legalább 20 percig mozdulatlanul kell feküdnöd. A jó egészségi állapot megőrzése sem maradhat el. Egy alapos szemvizsgálatra is be kell jelentkezned, valamint igyekezz elkerülni a megfázást és hasonló fertőző betegségeket. Az utókezelés része a szembe való csepegtetés, ezért erre készen kell állj vagy biztosítani hozzá a segítséget. A kiváló látásra minden esély adott, csak tenni kell érte.