Csempekandalló ma is nagy kedvenc

Szeretne egy kandallót építeni az otthonába? Olyan változatot keres, amivel az egész házat fűteni lehet? Ha igen, akkor javasoljuk, hogy látogasson el az internetes oldalunkra, ahol temérdek csempekandalló változat közül válogathat vagy választhat olyan kályhát, amit ugyanúgy falba tud építeni. A csempekandalló előnyei nem merülnek ki a látványos lángok táncának szépségében.

A fa égetése során keletkezett hőt remekül megtartja és azután is adja ki magából a meleget, hogy már rég nem tett a tűzre. Ettől válik igazán gazdaságossá és még a hajnali órákban is érezheti a kellemes hőt. A csempekandalló ráadásul kívül-belül könnyen tisztán tartható.

A csempét a régi cserépkályhákhoz hasonlóan egy kis mosószeres vízzel át lehet mosni vagy törölni, az égésteret pedig porszívóval vagy hamulapáttal lehet megszabadítani a visszamaradt égésterméktől. Ha a nappali vagy a kiszemelt helyiség túl kicsi egy méretes kandalló befogadásához, akkor még mindig számos lehetőségből lehet válogatni.

Egyáltalán nem kell megválnia attól az ötlettől, hogy a téli estéken, forró kakaót vagy bort kortyolgatva a lángok játékát figyeli. Nagyon sok olyan kályha létezik a kereskedelemben, ami zárt égésterű ugyan, de az ajtajának ablakán keresztül a lángok fényét mégis élvezheti.

Az egyik igen népszerű modell a vízteres kandallókályha. Valójában ez egy olyan „keverék”, ami csodásan ötvözi a kályha funkcióját a kandalló szépségével. A vízteres kandallókályha ráadásul a többi változathoz képest elég olcsó, így azok a családok is megoldást látnak benne, akik anyagilag nem tudnak egyszerre sok pénzt költeni a ház fűtésrendszerének kialakítására.

A vízteres kandallókályha mellett, olyan modellek előnyeit is megismerheti a webáruházunkban, mint például a folytonégő, hőtárolós, energiatakarékos vagy sarokkályha. A fűtésrendszer kiépítéséhez való saválló csövek és idomok is beszerezhetőek ugyanitt, nem utolsósorban pedig jó áron talál a füstelvezetéshez való kandalló ventilátort is. Kérdésével szintén fordulhat hozzánk, mert szívesen segítünk!