zuhanyfolyóka

Manapság sokféle lehetőség vehető igénybe, amelyekkel rekordidő alatt lehet felújítani a vizesblokkot. Persze, ha már kész van a gyönyörű helyiség, ahol igazából minden napot elkezdenek az emberek, akkor gondoskodni kell a karbantartásról. Közel sem mindegy, hogy milyen gyakran, és milyen tisztítószerrel gondoskodik az ilyen fürdőszoba kellékekről.

A piacon nagyon sokféle produktum található, amelyekkel pillanatok alatt meg lehet tisztítani a felületeket. A vízkő szinte mindenhol jelen van és ha egy kicsit is elhanyagolja valaki ennek letisztítását, akkor az már rögtön látszódni fog. Amennyiben szeretné elkerülni a túl sok takarítást, azt tanácsoljuk, hogy rendszeresen végezze el ezt a szükséges feladatot. Minél hosszabb idő telik el két suvickolás között, annál nehezebb lesz eltüntetni a szappanlerakódásokat. De nemcsak a platformon megjelenő színelváltozásokra kell nagyon odafigyelni, mivel ez csupán a szemmel látható rész.

A hajmosás során elhullott szálak a lefolyóban összeállhatnak, ami eltömődéshez vezethet. Nagyon kellemetlen tud lenni, amikor nem folyik le a víz, hanem felgyűl. Ha nem szeretné ezt megtapasztalni, akkor azt tanácsoljuk Önnek, hogy gondoskodjon a belső tisztántartásról is! Meglátja, ha kellő figyelmet fordít erre az amúgy könnyen tisztítható részre, akkor sohasem lesz dugulás a zuhanytálca lefolyójában.

Mi legyen a szemmel látható résszel? Mivel ezek a fényes, krómozott, rozsdamentes acél platformok nagyon könnyen karcolódnak, ezért lehetőleg ne használjon dörzsölő anyagot. Felejtse el a klór vagy ecetsav használatát, mert ezek belélegezve az egészségre is károsak, ugyanakkor a gumitömítéseket is degradálják. A puha rongy és szivacs tökéletesen megfelel, szóval tegyen ezekre egy kis kímélő fürdőszobai tisztítószert. Az agresszív vízkőoldókat is ajánlott kerülni.

Ezekkel valóban látványos eredményt lehet elérni, de a krómozott részen pontkorróziót okozhatnak, ami később még inkább elterjedhet. Amennyiben úgy gondolja, hogy már menthetetlen a jelenlegi zuhanyfolyóka és új érdekli, a watermarkt.hu online felületén bármikor megveheti.