Egészséges haj

Sajnos nap mint nap hallhatjuk, hogy mennyit kéne még fejlődnie kicsiny hazánknak azért, hogy felzárkózhasson az Európai Unió fejlett országai mellé.

De van több dolog is, amiben az élen járunk. Ezek közé tartozik például a plasztikai sebészet. A Greffe de cheveux en Hongrie rendkívül népszerűnek számít, hiszen egyre kevesebben kénytelenek beletörődni a hajhullás által kialakuló kopasz foltokba. Sokan látogatnak el külföldről, hogy igénybe vegyék a kitűnő szakembereink tudását, amit igyekeznek egyre tökéletesebbre fejleszteni, különféle módszerek kíséretében.

Van, akiket eltántorít a Greffe de cheveux en Hongrie, mert azt hiszik fájdalommal jár. Viszont ez egyáltalán nem igaz, hiszen manapság már léteznek olyan módszerek, amelyekkel teljesen fájdalommentesen végezhető el a hajbeültetés.

A páciensek hajjal borított fejbőréből kerülnek kiemelésre az egészséges hajhagymák, amiket ezután a kopasz fejbőrbe ültetnek be. Ez a FUE esetében nyomot hagyhat, azonban a legújabb SHE (Single Hair Extraction) módszert alkalmazva ilyen fel sem merülhet. A Greffe de cheveux en Hongrie lehetőségét megéri kihasználni.