pamut frottír

A természet megad minden olya dolgot az embernek, amire csak szükség lehet az életünk során. Még a modern idők és a vegyipar által létrehozott csodák megjelenése előtt nem nagyon volt más lehetőség, mint azon komponenseket alkalmazni, amelyek növényi vagy állati eredetűek voltak. Szerencsére, az igazán bevált termékek, amilyen többek között a pamut frottír, a mai napig kedveltek. Természetesen az előállítási technológia már sokat változott azóta, de így még finomabb, tisztább és egyedi jelleggel rendelkező anyagok születnek meg.

A pamut frottír sokoldalúan felhasználható, ugyanis készülhet belőle felsőruházat, baba-, strand-, hálóruha és még fehérnemű is igény szerint. A szakatex.com weboldalon választani lehet az egy- és kétfalas, valamint csíkos, matt pamut frottír között. A kínálat pedig kiterjed még a vízhatlan matracvédő anyagra is. Ezen összetevőkből pedig már valóságos csodákat lehet teremteni, a kellő technikai felszereltség, továbbá a szükséges szaktudás birtokában. A vásárlók örömmel csapnak le majd a kivételes termékekre.

Érzéki hatást keltő csipke anyag

A nagyon aprólékosan kidolgozott csipke anyag már régóta borzolja az emberek kedélyét. Amikor valami nagyon izgalmasra és sejtelmesre van szükség, az érzékek kényeztetése, a fantázia felébresztése érdekében, akkor mindig ez a szövetszerkezet kerül elő titkos fegyverként. Elérhető poliamidból készült, méteráru formájában, valamint többféle szalag változatban. A csipke anyag okos kiválasztása kiemelt jelentőséggel bír, ezért nem érdemes elkapkodni a rendelést.

Az Olaszországból és Törökországból származó anyagimportnak köszönhetően, garantáltan prémiumminőségű kerül a varrógép alá. 1-8 illetve 14-17 cm vastagságú szalagok folyamatosan készleten vannak. A csipke anyag elasztikus és matt felületi hatással rendelkezik, valamint 160 grammsúllyal. A mennyasszonyi öltözeten túl, magával ragadó táncruhák és persze fehérnemű készítésére is megfelel. Csak a kreativitás szab határt a felhasználásának, ezért megéri minél jobban kitágítani a fantáziánkat.