Budapest baths

Melyik lehet a legjobb? Talán a Rác, esetleg a Ludas, netalán a Király gyógyfürdő? Erre csak az tud választ adni, aki már sorra járta mindegyiket. Budapest a fürdők világvárosának számít. Az elmúlt évtizedek alatt fokozatosan kifejlődött a gyógyfürdő-turizmus. E tekintetben a kultúra fejlődéséhez jelentősen hozzájárultak a törökök.

A Budapest baths egyedinek számít a szofisztikáltság szempontjából, hiszen ez a kultúra a mai napig folyamatos fejlődésben van. A klasszikus Budapest baths gyógyfürdők mellett, modern Wellness & SPA központokba is belefuthatnak a pihenni vágyók.

De miért olyan népszerűek ezek a helyek, amiket egyaránt szívesen látogatnak a helyiek és a turisták? Elsősorban a természetes mivoltukból kifolyólag, hiszen a hivatalos adatok szerint, csak Budapesten 120 olyan forrás található, amelyeknek a hőmérséklete 21-től 78 C fokig terjed.

A fővárosban és ezen belül a Margitszigeten összesen 15 fürdőközpont található. Szóval nem lesz elég egyetlen fürdőruha annak, aki sorra szeretné látogatni a fővárosban található összes Budapest baths központot.