leesésgátlós ágy

A kisgyermek első saját élettere a gyerekszoba. Fontos úgy berendezni, hogy komfortosan érezze magát. A szoba egyik fő eleme az ágy. A gyermek biztonsága érdekében a leesésgátlós ágy javasolt. A leesésgátlós ágy biztonságos fekhelyet jelent a csöppségnek, ráadásul szinte garantált, hogy a neki is tetsző formában találunk rá a bútordarabra. Az egyszínűtől kezdve a mintáson át, az állatos vagy mesefigurás kivitelben, mind megtalálható.

Nagy ágyneműtartóval rendelkezik, így helytakarékosság szempontjából is praktikus, elfér benne az ágynemű és a játékok egyaránt. Az oldalt és éleken is szivaccsal bevont példányok óvják a koppanásos balesetektől, sérülésektől. A kárpitos leesésgátlós ágy puha és kiváló játékkuckóként is funkcionálnak.

A támlák leválaszthatóak, ha a szülő a gyermek mellé bújna, esetleg a kor előrehaladásával már nincs rájuk szükség. A leginkább megfelelő példány kiválasztása után nincs más hátra, mint megtalálni az ahhoz passzoló kiegészítőket, például a játéktároló dobozokat, szekrényeket, gyermekfotelt.