korai magömlés

Olyankor beszélhetünk korai magömlésről, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja kontrollálni a magömlés idejét és ez a hüvelybe hatolás előtt, illetve azt követően rövid időn belül megtörténik. A KényesVélemények.com szerint számos pszichológiai tényező és betegség okozhat korai magömlést. Ez a probléma létezik klinikai diagnózisként is, de mégsem betegség, hanem sokkal inkább lelki vagy fizikai okok, valamint az agy alacsonyabb szerotonintermelésének következménye.

Bármelyik életkorban felléphet ez a gond. A legújabb kutatások azt mutatják, hogy a férfiak 20-30 százalékát érinti. Ugyanakkor, a korai ejakuláció komoly problémát okozhat a párkapcsolatban, tehát mindenképpen tenni kell ellene valamit. Léteznek bizonyos fortélyok, amelyeket otthon is lehet alkalmazni és remélhetőleg sikerrel járnak.

Egyszerű praktikának hangzik az óvszerhasználat, mert kissé csökkenti a stimulációt, ezáltal késlelteti az ejakulációt. Vannak különböző érzéstelenítő krémek is, illetve jó fortély a szorongás csökkentése, valamint az, ha a férfi nem gondol az ejakulációra. Ha Ön is korai magömléssel küszködik és már semmi más nem használ, akkor érdemes megismerkednie a Priligy Dapoxetine termékkel, amit megtehet a kenyesvelemenyek.com weboldalon. Ezen a portálon olvashatóak más felhasználók véleményei, ami tulajdonképpen az ország legmegbízhatóbb fóruma ebben a témában.

Annál inkább hihetünk a megbízhatóságában, mivel ezen a weboldalon nem kivitelezhető a Priligy Dapoxetine készítmények megrendelése, úgyhogy semmilyen érdek nem fűződik ahhoz, hogy a hozzászólásokat moderálják vagy egyes termékeket előnyösen tüntessenek fel. Több ezer felhasználó írta meg a véleményét, tapasztalatait a termékkel kapcsolatosan, ezért az írások rendkívül érdekesek. Egyesek azt írják, hogy a készítmény visszahozta a korábbi évek örömét. Ugyanakkor, nem pusztán a kellemes hatásairól olvashatunk, hanem a produktum okozta mellékhatásokról is. Keresse fel a weboldalt, tanuljon más emberek tapasztalatából és éljen egészséges szexuális életet!