gránit edénykészlet

A 2000-es évek elején a háztartási termékek piacán egy új típusú bevonat jelent meg, aminek az újdonságát nemcsak a fogyasztók, hanem a gyártók is nagyra értékelték, akik jelentős profitszerzési lehetőséget láttak a népszerű termékben. A kerámia alapú gránit edénykészlet bevonatának jellemzője a szilárdság, a magas hőellenállás és a tapadásmentes jelleg.

Szinte az összes ételtípus elkészíthető az ilyen anyagból készült fazékban. A szeszélyes teflonnal és a finom kerámiákkal ellentétben, ez a bevonat nem fél a magas hőmérséklettől sem. A gyártók biztosítják a vásárlókat arról, hogy a gránit edénykészlet a tapadásmentes bevonatnak köszönhetően ideális társ lesz a főzésben.

Ez az anyag ugyanis megfelel a konyhai eszközökkel szemben támasztott minden követelménynek, sőt, még a legválogatósabb háziasszonyok igényeinek is. Ez először is annak köszönhető, hogy lehetővé teszi az olaj nélküli ételkészítést, ami nagyban hasonlít a forró köveken való főzéshez. A gránit edénykészlet másik előnye a sebesség, illetve a maximálisan környezetbarát jelleg.