ponte 20 supinált cipő

A lúdtalp vagy bokasüllyedés ellen nem szükséges feltétlenül radikális eszközöket bevetni, mivel a Ponte 20 supinált cipő tökéletes a deformitások orvosolására.

Bokasüllyedésben vagy lúdtalpban szenvedő gyermekek mindig is voltak, csak régen még nem állt az emberek rendelkezésére olyan lábbeli, ami egyszerűen és fájdalommentesen kezelte volna ezeket az elváltozásokat. Szerencsére ez megváltozott, ezért a későbbi panaszok kiválóan kiküszöbölhetőek például a Ponte 20 supinált cipő alkalmazásával

A kiemelkedő minőségű magyar cipőmárka kialakítása ugyanis tökéletes a különböző elváltozások kíméletes korrigálására, ami tulajdonképpen észrevétlen lesz majd a gyermek szempontjából. A supinált cipő viselete nem jár fájdalommal vagy diszkomforttal.

A Ponte 20 supinált cipő modellek minden évszakra kaphatóak, lányos és fiús kivitelben egyaránt. A korrekciós tulajdonságuk mellett, ezek rendkívül kényelmesek, könnyűek és szépek. Az anyaguk jó minőségű, puha bőr, amivel a lábacskák nem fáznak, azonban kellőképpen szellőznek.