télikert árak

Mennyibe kerül a télikert építés? Hangzik el ez a gyakran ismételt kérdés, ami érthető is, hiszen a projekt elkezdése előtt tudni szeretnék a leendő tulajdonosok, hogy a milyenek napjainkban a télikert árak, mekkora összegű kiadásra lehet számítani. Ha valaki a Caribi Télikertek Kft.-t választja, akkor biztos lehet benne, hogy egy nagyon egyedi, az összes igénynek megfelelő helyiséget kap.

Mivel egy sajátos megoldásról van szó, ezért csakis a tervezés és a konzultáció után lehet megtudni, hogy a télikert árak milyenek lesznek. Ezért sem lehet az oldalon konkrét árakkal találkozni. A cég építette létesítmények egyediek, így a szakemberek néhány adat alapján nem tudnak mondani egy pontos összeget.

Azt viszont tudják, hogy általában milyenek mostanság a télikert árak négyzetméterben mérve. A helyiségek lehetnek 100, de 200 ezer Forintosak is, m2-re értve. Nyilván jelentős eltérés is lehet a kapott árajánlatban felfelé és lefelé is, az igényektől és elvárásoktól függően.

Az, hogy mennyibe is kerül az egész, nagymértékben függ a profil szerkezetektől. Az alapanyagot illetően bő a választék, hiszen adott a műanyag, alumínium és horganyzott acél profil is. Ha a legjobb ár/érték arányra törekszik a kuncsaft, akkor a műanyag és alumínium profilrendszer vegyítése mellett ajánlott dönteni.

Polikarbonát tolóajtó, a sokoldalú nyílászáró

A teraszok és télikertek építésekor nem szabad megfeledkezni a nyílászárók praktikus jellegéről. Szerencsére egyre többen jönnek rá, hogy sok szituációban a polikarbonát tolóajtó bizonyul a tökéletes megoldásnak. A segítségével több hely marad a helyiségben, illetve elegendő fény fog bejutni.

Semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor reggel egy elegáns mozdulattal félrehúzza a tolóajtót az ember és egyszerűen kilép a teraszra. A polikarbonát tolóajtó esztétikus, megbízható, tartós és roppant praktikus. Jó tulajdonsága az, hogy egyáltalán nem lóg bele a térbe úgy, mint a hagyományos ajtók, így nem vesz el a helyből, és csak pár centire van szükség a használatához. Az is egy remek adottság, hogy kiváló hőszigetelést biztosít.