Zár

Sajnos ma olyan világot élünk, amikor egyetlen ajtót sem hagyhatunk nyitva, mert a saját és ingóságaink biztonsága függ egy jó zárbetéttől. Mindazonáltal fontos odafigyelni arra, hogy mennyi pénzért tudjuk megvásárolni a szerintünk legjobb zárat, hiszen nagy árkülönbségek lehetnek az üzletekben vagy a webshopokban. Ha kíváncsi arra, hogy most milyen árbeli különbségek vannak az egyes zár típusok között, akkor mindenképp érdemes szétnéznie a www.zardepo.hu weboldalon.

Ebben a netes szaküzletben az egészen egyszerű záraktól kezdve, egészen a csúcsminőségű, maximális biztonságot nyújtó zárbetétekig minden kapható, tehát bőven van választék, és természetesen az árak is különböznek. Ezeket összehasonlítva már könnyebben tudunk dönteni arról, hogy melyiket érdemes beszereznünk. A legmagasabb biztonságot nyújtja a készleten szereplő ABUS BRAVUS 3000 MX Magnet zárbetét, ami német gyártó terméke.

Az összes betörési módszer ellen a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a csúcskategóriás cilinderbetét. Ennek a zárbetétnek a kulcsai 2037-ig másolásvédettek, ami azt jelenti, hogy kulcsmásolás csakis a zárbetéthez tartozó biztonsági kártya felmutatásával lehetséges. A termék moduláris felépítésű, vagyis bármilyen méretben összeállítható. További előnye a moduláris rendszernek az, hogy a zárbetét mérete utólag is megváltoztatható, tehát költözés vagy másik ajtóba történő szerelés esetén nem kell új zárbetétet vásárolni, mert elegendő a méretet módosítani.

Anyagilag nagyon kedvező ez a megoldás, hiszen például egy költözés esetén amúgy is van egy csomó költségünk, nem hiányzik még a zárbetét vásárlása is. Ezen a terméken kívül a webshop palettája sok más zárat is magába foglal, amelyek tökéletes megoldást kínálnak lakások, házak bejárati ajtóira, de a melléképületekre, garázsra, nyári konyhára, műhelyajtóra úgyszintén. Tekintse meg a felhozatalt, ha vásárlási szándékkal érkezett a számítógép elé, mert a webáruházban valószínűleg meg fogja találni azt a zárbetétet, amely minden szempontból megfelel az igényeinek!