bozótvágó

A pázsit rendben tartása szükséges ahhoz, hogy a terület örömet okozzon. A fűnyíró igen jól használható, viszont amennyiben a területen durvább szárú növényzet burjánzott el, a bozótvágó alkalmazása ajánlott.

Régebben a háztartásokban nem használták ezt a készüléket, hanem csak a professzionális parkrendezésben volt jelen, de napjainkban már méltán népszerű szélesebb körben is ez a gép. Elérhető áron szerezhető be és garantáltan meg tud birkózni még a fásszárú, nagyra nőtt gyomokkal is. A bozótvágó termékcsalád alapvetően két részre oszlik, a benzines és az akkus változatokra. Az ebben az utóbbi kategóriában található modellek általában kisebb kapacitással bírnak, de ha nem nagy a terület, elegendőek a munkavégzéshez.

A benzinmotoros változatok igen erősek és ezekkel már garantáltan minden felesleges gaz eltávolítható. Ideálisak ezek a szakembereknek és a kiterjedt zöldterületet gondozóknak. A bozótvágó minden darabja robosztus és ellenálló, intenzív és folyamatos feladatokhoz vannak tervezve, mégpedig úgy, hogy a kényelmes használhatóságot is szem előtt tartják a gyártók.