A legtöbb ember, ha megkedvel egy márkát, akkor ragaszkodik annak a termékeihez. Pontosan ez a helyzet a Caprice esetében is. A vállalkozás 1990-ben alakult meg. Napjainkban is hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen minden korosztály előszeretettel viseli a cég árucikkeit. Az óriási kínálatnak köszönhetően, minden évszakra megtalálja a megfelelő lábbelit.

Az internetes boltokban a termékek típus és nem szerint vannak feltüntetve, így ha ide ellátogat, akkor azonnal megtalálhatja azt, amit keres. A Caprice termékei minőségiek, ebből kifolyólag strapabíróaknak nevezhetőek. Az egyszerű lábbelik mellett, a kihívó és az elegáns típusok is jelen vannak. 

A kínálat napi 24 órában megtekinthető, szóval a vásárlást bármikor elintézheti. A gyártó a kisebbekre is gondolt, hiszen fontosnak tartja, hogy a gyerekek megfelelően kialakított lábbeliben járjanak. A Caprice cipők akciósan is beszerezhetőek. Ha folyamatosan látogatja az internetes oldalakat, akkor nagyobb a valószínűsége annak, hogy kedvezményesen jut a választott darabhoz.