Alig léptünk bele a nyárba, de máris érdemes előre gondolkodni és felkészülni a betakarításra. Bár még most indul igazán növekedésnek a kukorica, annak idejében helyet kell készíteni és az sem árt, ha kéznél lesz a Dominoni adapter. Megéri előre gondolkodni és felkészülni a váratlan eseményekre. Ha még jóval a munkálatok előtt átvizsgáljuk a berendezést, akkor semmilyen meglepetés nem fog érni bennünket a későbbiekben.

A Dominoni olasz családi vállalkozásként indult el, de mára egy hatalmas céggé nőtte ki magát, amelyik a világ minden tájára készít eszközöket. Merevvázas, összecsukható, szárzúzós kivitel vagy ezeknek többféle kombinációja is megrendelhető egyaránt. A Dominoni magába foglalja a minőséget és megbízhatóságot.

A gyártók külön gondoltak azon eshetőségre is, amikor az őszi vihartok letarolják a szárakat és azokat a talaj közvetlen felszínéről kell összegyűjteni. Most már tudjuk, hogy a Dominoni igazán megtérülő befektetés, ha a termény betakarításról van szó. Bízzuk rá magunkat és nem fogunk csalódni!