fa etetőszék

Ennek a kifejezetten hasznos és kényelmes terméknek a beszerzése akkor indokolt, amikor a gyerek áttér az anyatejről a szilárd ételek fogyasztására. A fa etetőszék számos variációban van jelen az üzletekben. Az előnyei közé sorolható a kényelem és a strapabíróság.

Szép és praktikus, ezért jól illeszkedik a lakás berendezéseihez. Annak ellenére, hogy robosztus kinézetű, egyáltalán nem nehéz, így könnyen átvihető egyik helyiségből a másikba. A tartós anyagának hála, több gyermeket is képes kiszolgálni az idő folyamán.


A fa etetőszék tálcája könnyen tisztítható. A huzat vidám mintával van díszítve, emellett levehető és mosható. A biztonságért az 5 pontos heveder a felelős. Állítható az ülés, a magasság, a háttámla, a lábtartó és a pult is. További pozitívuma, hogy szétszedhető, így a későbbiekben külön asztalként funkcionálhat.

A termék árát, a felszereltségen kívül a márka szintén nagymértékben befolyásolhatja. A fa etetőszék széles kínálatát megtekintheti az online üzletek oldalain, ahonnan néhány kattintással meg is rendelheti.