fliegl

Az évente megszervezett Agrár EXPO események kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy az érdeklődők megtekintsék az újonnan kifejlesztett termékeket. Természetesen, ha valakit érdekel a Fliegl márka, de nem tudott megjelenni ezen az eseményen, ami évente csupán egyetlen alkalommal kerül megszervezésre, akkor sincs semmi gond, hiszen több forgalmazó is jelen van a piacon.

A takarmányozás területén használatos eszközök, trágyavillák, pótkocsik, illetve sok más Fliegl berendezés megtalálható a Pap-Agro Kft. cég termékpalettáján. Ez a magyarországi Nagykőrös székhelyű cég mindenféle gépezettel rendelkezik, amire szükség lehet a mezőgazdaság különféle területein. Ha a kedves olvasó szeretné megtekinteni a Fliegl gyártmányú produktumokat, akkor klikkeljen a pap-agro.eu internetes linkre és rögtön böngészhet a széles kínálatban!

Érdeklődni lehet telefonon vagy e-mail-en keresztül, ezeket az elérhetőségeket a fenti hivatkozásra kattintva láthatják az ügyfelek. A Fliegl minden szempontból tökéletes választás, ezért ha ezen márka mellett dönt, nem fog csalódni!