futóbicikli

A felnőttek körében rengetegen kedvelik a kerékpározást, mint szabadidős tevékenységet. Nincs ez másként a legkisebbek estében sem, hiszen a futóbicikli lehetővé teszi, hogy remek élményben lehessen részük. Ez a típus alkalmas legelső közlekedési eszköznek és persze játéknak egyaránt.

Használatukkal könnyedén elsajátítható a később is nagyon fontos egyensúlyérzék, valamint a legalapvetőbb szabályok, amelyeket a mindennapi életben sem árt tudni. A futóbicikli, ahogyan a neve is tükrözi valóban gyors eszköz. Jó, ha a szülők felkészülnek erre, mivel a gyermekkel tartani kell a lépést. Kiválóan gyorsul, illetve egyedi vázkialakításának köszönhetően, akár több éven át is használható.

Ezáltal költséghatékony, ugyanis nem kell minden életkorra új bringát venni. 2,6 kilogrammos súlyával könnyedén szállítható autóban, de kézben vinni sem nagy ördöngösség. A futóbicikli színében illeszkedik a kicsik kedvenceihez. Az árakat tekintve visszaköszön a minőség és a praktikus formatervezés kettőse. Állítható ülésmagasság, rögzíthető kormány és a design egytől-egyig kivételessé teszik ezt a páratlan szerkezetet.