Sokaknak van kedvenc rajzfilmje. Több generáció is ismeri a kis hableánynak a történetét, akinek az apja a tengerek ura. A gyermekeket magával ragadja a tény, hogy a víz alatt játszódik, ezért sok csemete kéri meg a szülejét, hogy szerezze be neki az Ariel baba egyik példányát.

Természetesen, hogy ne csak a vízben tudjon játszani vele a csöppség, hanem a szárazföldön is, az uszony könnyedén levehető. Ezáltal konkrétan egy kétéltű játékot fog majd birtokolni a gyerkőc, aminek minden bizonnyal örül majd. Ariel baba társaságában felfedezheti mind a szárazföldi világot, mind pedig a tenger mélyén megtalálható élőlényeket.

Természetesen a kalandoknak mindössze a kreativitás szabhat határt, ugyanis a kis hableány mindkét területen remekül érzi magát. Arról nem is beszélve, hogy a szárazföldön képes járni és nagyon csinos ruhákat visel. Tehát Ariel baba egyszerre képes hercegnő lenni, a herceg társaságában, valamint a víz alatti életét sem adja fel. Amennyiben szívesen beszerezné a terméket, akkor a weboldalról bármikor megrendelheti!