edzés előtti stimulánsok

Időnként mindenkinek szüksége lehet egy kis plusz löketre. Az edzés előtti stimulánsok kitűnő lehetőséget kínálnak arra, hogy jobb teljesítményt nyújtson. Jobban fog tudni koncentrálni és arra a mozgásformára fókuszálni, amit éppen végez. Vérbőséget okoznak az izmokban, aminek köszönhetően növelik az állóképességet.

Ezeken kívül felgyorsítják a regenerációs folyamatokat, hiszen az izmok az intenzív mozgást követően károsodást szenvedhetnek. A készítmények összetevői között felfedezhető a koffein, a citrullin-malát, a zöldtea, a kreatin, a taurin, a tirozin és sok más fontos anyag.


Az edzés előtti stimulánsok dobozán fel van tüntetve az ajánlott napi mennyiség. Az előírt adagot nem javasolt túllépni, hiszen ilyenkor hányinger, puffadás és remegés jelentkezhet. Erre főleg abban az esetben kerülhet sor, ha koffeintartalmú készítményről van szó.

A kezdeti időszakban javasolt kisebb adaggal indítani, majd fokozatosan emelni. Az edzés előtti stimulánsok sokféle formában kaphatóak, így mindenki beszerezheti azt, amelyikre szüksége van.