Párja minden alkalommal áhítatos tekintettel mered a képernyőre, amikor megjelenik egy amerikai izomautó? Már milliószor meghallgatta, hogy ő miként vezetne egy ilyen csodaszép járgányt és milyen módon ápolná, szépítené, ha az ő garázsában is állhatna egy igazi Ford Mustang vagy Dodge Challenger? Ha nem is tud venni neki egyet, azért most lehetőséget biztosíthat, hogy kipróbálhassa az álomautót.

Izomautó vezetéssel iszonyú erővel rendelkező járgányokba ülhet. Csak annyi a dolga, hogy az Élménypláza kínálatából kiválasztja valamelyik csodajárgányt és megrendeli a kupont, amivel a kedvese egy életre szóló vezetési élményt szerezhet. Itt többféle modell is a rendelkezésére áll, így nem árt odafigyelnie, hogy pontosan melyik típus után áhítozik és akkor könnyebb lesz döntenie, hogy mi kerüljön a szülinapi ajándékcsomagba vagy a karácsonyfa alá.

Meglátja, olyan széles mosoly fog kiülni az arcára, amikor kibontja a díszcsomagolást, mint csak ritka szituációkban, események alkalmával. Amennyiben az a dédelgetett álma, hogy kipróbáljon egy ilyen négykerekűt, akkor nem is tud nagyobb örömet okozni semmilyen más tárgyi szuvenírrel.

Döntsön nyugodtan az izomautó vezetéssel kupon mellett, mert a siker nem fog elmaradni! Még az is megtörténhet, hogy hagyományt teremtenek az élményajándékozás révén és a következőkben mindketten hasonló csodás kalandokkal fogják meglepni egymást. Természetesen Önnek nem muszáj vezetnie vagy extrém sportokat kipróbálnia, hiszen az Élménypláza választékában rengeteg, hölgyek szemében kellemesebb program is szerepel.

Masszázs, borkóstoló, saját mozi és rengeteg páros kaland is van a repertoárban, ami folyamatosan bővül, így minden alkalommal kipróbálhatnak valami újat, akár egyenként, akár kettesben, vagy éppen a barátokkal. Sőt, időnként magukat is megajándékozhatják olyasmivel, amit szívesen kipróbálnának, de a másik nem gondol rá, hiszen nincs rá törvény, hogy a jó élményeket csak másoktól kaphatják meg vagy mások révén élhetik át. Használják ki a lehetőséget!