belátásgátló háló

Manapság a városokba zsúfolódva, egymás hegyén-hátán élünk. A boltokban, az irodában, a buszon, a kocsisorban, az utcákon is állandóan emberek között vagyunk. Amikor hazaérünk, érthető, hogy jólesik az otthoni magánszféra. Amennyiben jókora, sűrű kerítésünk van, élvezhetjük a magányt a kertünkben is, de az sem baj, ha nincs, mert a problémát kiküszöböli a belátásgátló háló. Ez a nagyszerű találmány nagyon széleskörűen felhasználható. Erkélyeket, kerteket vagy a kertnek csak egy apró zugát is szeparálhatjuk vele.

Használhatjuk a kerti medence köré, ha szeretnénk elbújni a kíváncsi tekintetektől. A belátásgátló háló jó szolgálatot tesz az építkezések alkalmával. Elsősorban ott is a leskelődők kizárása a cél, de megakadályozza az építkezési törmelék, por, vagy egyéb hulladék utcára sodródását is. A belátásgátló háló nagyszerűen kombinálható dróthálóval, ami egy igen gazdaságos és funkcióját tekintve hatékony megoldás. Hálóink különleges hurkolási technológiáinak köszönhetően, akár 95 százalékos belátásgátlást is biztosítanak, tekercses kiszerelésben kaphatóak.

Minden körülmény ellen véd a műanyag szélfogó

Amint az időjárás megengedi, szívesen vonulunk mindannyian a szabad ég alá, hogy egy kávét vagy teát madárcsicsergés kíséretében fogyaszthassunk el. De mikor tudunk az otthonunkban erre sort keríteni? A kora reggeli vagy kora esti órákban, amikor jó szolgálatot tehet egy műanyag szélfogó a balkonon. Azon túl, hogy a széltől, huzattól védi az erkélyt, a műanyag szélfogó útját állja a kíváncsi tekinteteknek is. Anyaga UV-álló adalékkal kevert, nagy sűrűségű polietilén műanyag, tartósan ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Ezt a praktikus eszközt többféle igény kielégítésére tervezték, cégünk kínálatában is szerepel több kivitelben. A Viento műanyag szélfogó erős, 4,5×4,5 osztású szálakból áll. Megfelelő módon rögzítve, az erős szélnek is ellenáll. Telepítése rendkívül egyszerű, ugyanis bármelyik irányban méretre vágható, fém- vagy fakerítéshez könnyedén, kötöződróttal rögzíthető. Telített zöld színe rendkívül kellemes, természetes hatású, jól illeszkedik a növények környezetébe.