Ha szeretne otthon gyakorolni és új dalokat venne fel, amelyeket Ön írt, akkor az azolcsosag.hu weboldal ajánlatait is nézze végig! A honlapon számos remek minőségű terméket vehet szemügyre, amelyek közé sorolhatóak a mikrofonok is. A stúdió mikrofon laikusként is alkalmazható, csak figyeljen oda a megfelelő bekötésre!

Arról mindenképpen gondoskodnia kell, hogy a stúdió mikrofon annyi energiát kapjon, amennyivel tökéletesen tud működni. Amennyiben asztali számítógéphez csatlakoztatja a terméket, akkor önmagában is tudja használni. Azonban laptop esetében már nem ilyen egyszerű a feladat. Ugyanis egy 48 V tápot kell használnia ahhoz, hogy elegendő energiát kaphasson a stúdió mikrofon.

Akár erősítőhöz is hozzákapcsolhatja, azonban ennél a változatnál is érvényes a nagyobb energiaszükséglet. Mobiltelefonnal vagy táblagéppel nem lehet együtt használni a stúdió mikrofont. Az árucikk egyedülálló kialakítása lehetővé teszi a kristálytiszta hangzást. Így, amit felénekel, biztos lehet benne, hogy háttérzaj nélkül kerül felvételre.