férfi parfümök

A parfümök ma már nem csupán a hölgyek és lányok kiváltsága. A modern férfi ugyanolyan gyakran használ parfümöt, mint a nő. A férfi parfümök képesek kiemelni a férfiasságot, valamint arra utalnak, hogy nem mindegy mit gondol róla a környezete.

Az illat sokkal dominánsabb és erősebb, a nőknek pedig egy jól megválasztott illat kifejezetten vonzóvá és csábítóvá teszi a férfit. Manapság már a piacon ugyanakkora mennyiségben megtalálhatóak a férfi parfümök, mint a női változatok. Az illat intenzitása határozza meg, hogy mennyire erős az adott férfi parfüm, mennyi ideig lehet érezni.

Mindez a parfümolajok koncentrációjától függ, amelyek szerint vannak az Eau De Parfum, Eau De Toilette és Eau De Cologne típusok. Léteznek férfi illatok mindennapi viseletre, de különleges eseményekre ajánlottak is. A kínálatunkban lévő férfi parfümök képesek kielégíteni a legigényesebb személyeket is. A termékek áttekinthetően vannak rendezve, márkák és típusok alapján, rövid leírásuk pedig megkönnyíti a választást.