Tökéletes munka gyorskötésű csemperagasztóval

Mindenki megpróbálkozhat a csempézéssel, de készüljön fel rá, hogy elsőre nem fog sikerülni. Utána szép lassan rá lehet érezni, hogy mennyi anyagot kell felvinni a falra és mennyit a csempére. Szép lassan ráérezhet, hogy miként kell elhelyezni egyenesen a csempét a falon.

A gyorskötésű csemperagasztó éppen emiatt nem kezdőknek való, illetve nem ajánlott kikeverni belőle egyszerre nagyobb adagot. Természetesen, aki már profi a hidegburkolásban, annak előnyére fog válni a gyorskötésű csemperagasztó. Nem kell több napon keresztül várakozni amíg megköt, ezért sokkal gyorsabban lehet haladni a munkával.

Hogyha nem szárad meg és elkezdjük felrakni a következő sort, az könnyen eltolhatja az alatta lévőt és kezdhetünk mindent elölről. A gyorskötésű csemperagasztó esetében is érdemes minden alkalommal ellenőrizni, hogy tökéletesen megkötött-e mielőtt eltávolítjuk a csempék közül a távtartókat.

Ha minden rendben, akkor a fugázással be lehet fejezni a munkát. A gyorskötésű csemperagasztó jelentősen lerövidíti ezt a munkafolyamatot.