Időnként minden különösebb ok nélkül is feszültek lehetünk, de ha ehhez még párosulnak a menstruációs kellemetlenségek, akkor szinte lehetetlen, hogy békés napunk legyen. Ön is belefáradt a tampon vagy betét hátrányaiba? Unja már, hogy munkaidőben többször is ki kell rohannia a mosdóba?

Szeretne magasabb szintű higiéniai körülményeket és persze elkerülné a gombásodást, fertőzéseket? Ha igen, akkor a menstruációs tölcsér az igazi és végleges megoldás, ami mindezeket a hátrányokat teljesen kiküszöböli, megadva a maximális komfortérzetet és biztonságot. Hol találhat rá erre a különleges fejlesztésre?

A minniholgykehely.hu oldalon megrendelhető a magyar márkás termék, ami kizárólag orvosi szilikonból készül, így nem telepednek meg rajta a baktériumok és a gombásodás veszélye sem áll fenn. A tampon vagy betét esetében, gyakran okozott panaszt a kényelmetlen vagy kellemetlen viselet, nem beszélve arról, hogy egy ilyen időszak alatt tucatnyit kellett elhasználni. A kehelyből elég 10 évben egyetlen darab. Melyik jobb?