Ha valami finomságra vágyunk, akkor nemcsak a cukrászdák kínálata között kell körülnézni. Bármilyen meglepő, de az italboltok felületén is rábukkanunk olyan termékekre, amelyek magukkal ragadnak és kellemes élményt nyújtanak, nem kimondottan csak az alkoholtartalmuk miatt. Na de nézzünk meg egy konkrét kategóriát, ami legyen például a rum! Létezik belőle fehér, barna vagy éppen fűszerezett változat.

Csakis az ízlésünkön múlik, melyiket választjuk. Ha még nem tudjuk, mert eddig mellőztük a rum fogyasztást, akkor bátran essünk neki a termékeknek, hogy megtudjuk, melyik az, amelyik a kedvencünk lesz! Bármilyen alkalomról van szó, a rum tökéletes annak megkoronázására.

Sok változatot csak magában érdemes kortyolgatni, de egyes kivitelek kiváló alapanyagként szolgálnak a koktélokban. Erről sokat olvashatunk az interneten és jó néhány receptet is találunk, amiket aztán kedvünkre kipróbálhatunk. A rum gyakran tésztákban is megjelenik, ami szintén a sokoldalúságáról árulkodik. Kell ennél több ahhoz, hogy jó néhány üveggel beszerezzünk otthonra?