bérelhető webáruház

Ebben a rohanó világban egyre kevesebb időnk van bevásárolni, a hagyományos boltokat járni, így a webes rendelések virágkorukat élik, nagyon népszerűek lettek. Az utóbbi évben pedig a koronavírus-járvány miatt is többet vásárolnak az emberek a netről, ezért nem véletlen, hogy sok webáruház nyílik, de a bérlés mellett is rengetegen döntenek. A Viltor bérelhető webáruház szolgáltatása remek alternatívát nyújt azoknak, akik kihasználnák a webshop bérlés előnyeit.

Elsősorban anyagi szempontból éri meg webshopot bérelni, hiszen egy online üzlet beindítása nem alacsony költségekkel jár. Kezdve az induló készlet beszerzésétől, a szállítási és fizetési szolgáltatókkal való alkudozáson át, a fogyasztóvédelmi dokumentációk elkészítéséig rengeteg kiadás keletkezik, rövid idő leforgása alatt. Ezek tudatában, a Viltor cég úgy alakította ki a webáruház bérlésének díját, hogy az ne terhelje meg túlságosan a kliensek pénztárcáját.

A cég rendszerében már 2292 Ft/hó bruttó díjért is lehet webshopot bérelni, ami 2 év alatt mindössze 55 000 Forintra rúg. Ebben 250 termék értékesíthető. A webáruház folyamatosan új funkciókkal bővül, ha ettől a cégtől bérel. A szakemberek ugyanis segítenek ebben, mert tudják, hogy a folytonos fejlődés elengedhetetlen ahhoz, hogy a kínált termékek vevőre találjanak, vagy az adott webshop jobban teljesítsen a többi konkurensnél. Nos, ebben már 12 éve segítenek minden kereskedőt, aki náluk bérel webáruházat.

Ez egy hatalmas előny, amit nem célszerű kihagyni. Ráadásul itt nincsenek eltérő tudású csomagok, mindegyik webáruház rendelkezik minden funkcióval. Így senkinek nem kell lemondania egyetlen funkció használatáról sem, mint például bankkártyás fizetés, ár-összehasonlító oldalak, külső számlázók vagy készlet-kiegészítő programok, csak azért, mert nem fér bele az anyagi lehetőségeibe. A bérelt webáruházának modern arculata lesz, a rendszer kiváló keresésoptimalizálásának köszönhetően pedig a vásárlók hamar megtalálják majd a termékeit. Béreljen Ön is webshopot ettől a cégtől, mert nem fogja megbánni!