Klimax piercing

A változókori tünetek nagyon meg tudják keseríteni egyes hölgyek mindennapjait, a rossz minőségű és kevés alvás, a hangulatingadozások, a gyakran jelentkező hőhullámok mind-mind kellemetlenek. Vannak, akik orvoshoz mennek a problémával, majd gyógyszerkészítményeket szednek, míg mások a természetes megoldásokat keresik, amilyen például a klimax piercing.

A www.medicalpiercing.hu weboldalon erre bővebben is kitérnek. Sokat segíthet ez az egészségügyi piercing a változókori szimptómák enyhítésében, méghozzá bármiféle mesterséges hormon vagy gyógyszer nélkül. Tulajdonképpen teljesen természetes állapot a menopauza, viszont meglehetősen sok negatívummal járhat.

Ezek közé sorolható a rendszertelen vagy elmaradó ciklus, a koncentrációs képesség csökkenése, a szexuális aktivitás redukálódása, a gyakori és erős izzadás, hőhullámok, erős szívdobogás, testsúlynövekedés. Egyeseknél jelentkezhet fejfájás, szédülés, hajhullás, vizelettartási problémák, fokozott szőrnövekedés, ingerlékenység, önértékelési zavar, de akár depresszió is.

A klimax piercing működése

Az ékszer, a fül egy speciális pontjába helyezve, folyamatosan inger alatt tartja azt, így oldja a blokkokat a meridiánok bizonyos pontjain. Ezzel ismét szabad áramlást biztosít az életenergiának. A módszer egyszerre hat a hormon-, az immun- és a mozgásszerv rendszerre.

Összegezvén tehát, a klimax piercing hatására helyreállhat a szervezet hormonális egyensúlya, csökkenhetnek, de akár meg is szűnhetnek a kellemetlen változókori tünetek. Az ékszer viselése jobb közérzetet is eredményezhet, mivel hatására endorfin szabadulhat el.

Aki a klimax piercing viselése mellett dönt, az nyugodtabb hétköznapokra, kiegyensúlyozottabb alvásra, kevesebb hangulatingadozásra, ingerlékenység mérséklődésére és enyhülő depresszióra számíthat. Ezek azok a problémák, amelyek megkeserítik a hétköznapokat a változókorban. Továbbá, a piercing hatására csökkenhet a vérnyomás, kevesebb lesz a fejfájás, a hőhullámok stb. Persze előfordulhat, hogy nehezen hisszük el, miszerint egyetlen apró ékszerrel ennyi jó hatás érhető el.

Vélemények a klimax piercingről

Sok hölgy vette igénybe eddig a változókori piercing kínálta lehetőséget a Medical Piercing szalonban. Ők meg is írták a tapasztalataikat, amiket érdemes elolvasnunk, mielőtt döntenénk az ékszer viselése vagy éppen nem viselése mellett. Írtak nők, akik sokféle gyógyszert kipróbáltak a klimax tüneteinek enyhítésére, de egyik sem volt hatásos.

Így adtak egy esélyt ennek az ékszernek és nem bánták meg. Mások, akik az alternatív módszereket részesítik előnyben az orvosságokkal szemben, örülnek a klimax piercing hatásainak, hiszen javult az alvásuk és a hangulatuk sem ingadozik akkora mértékben. A weboldalon olvasható olyan vélemény is, amiben az érintett hölgy egyenesen csodaékszernek nevezi a klimax piercinget, de mások is szívből ajánlják ezt a remek módszert.

Ezen egészségügyi ékszer legnagyobb előnye, hogy serkenti a test természetes mechanizmusait, az idegrendszer harmonizálásán keresztül állítja helyre a természetes folyamatokat. Nagyszerű segítséget jelenthet, amikor a gyógyszeres készítmények nem hatnak.