Talán nem is hinné el, mennyien gondolják azt, hogy a természetgyógyászatban oly régóta használatos frissítő masszázs egészségre gyakorolt pozitív hatása csak egy mese, amit azok találtak ki, akik ezzel foglalkoznak. Ne essen abba a hibába, hogy maradéktalanul elhiszi mások véleményét, hiszen a 180 fokos változást hozó masszázs Üröm, Pomáz és Budapest területén is könnyedén elérhető.

Erről saját maga is meggyőződhet, ha ellátogat Keresztes Attila honlapjára, és egyeztet vele egy mindkettőjüknek megfelelő időpontot. Természetesen érthető, ha a korábbi negatív tapasztalatinak következményeként erős Önben a gondolat, hogy a minden szempontból kielégítő masszázs Üröm területén biztosan nem vehető igénybe.

Ez talán még igaz is volna abban az esetben, ha kizárólag a helyi szalonok közül válogathatna, de szerencsére manapság az interneten is kereshet megfelelő szakembert. Többek között a fent említett úriember is vállal kiszállást, ami azt jelenti, hogy igény esetén az általa nyújtott masszázs Ürömben is megvalósulhat.