orvosi papucs

A korházban dolgozóknak, az egész napos lábon állás egy idő után nagyon megterhelő, ezért ajánlott olyat választani, ami alkalmazkodik a láb alakjához és nem szorítja. Az ortopédiai orvosi papucs megadja a kényelmet és megfelelő tartást biztosít a lábnak.

A Healerstore weboldalán található lábbelik legtöbbje anatómiai talpbetéttel van ellátva, ami rugalmassá teszi a járást. Többféle modell közül lehet választani. Az egyik klasszikus darab a pántos, parafatalpú szandál, ami tökéletesen tartja a lábfejet és a testtartást is javítja.


A fémcsattokkal a lábfejhez állítható. A másik kedvenc a Dian klumpa, ami hihetetlenül könnyű és a talpa csúszásmentes. Ezek kifejezetten alkalmasak az egészségügyben dolgozók személyeknek.

Az orvosi papucsnak köszönhetően az egész napos állómunka kevésbé érezhető megterhelőnek. Minőségi anyagból készülnek, ezért rendkívül tartósak. Alacsony hőfokon könnyen tisztíthatóak. Az orvosok, nővérek, ápolók és gyógyszerészek mellett, a szépségiparban dolgozók igényeinek is megfelel.