horgolócérna

A kötés és horgolás olyan tevékenységek, amelyekhez megfelelő kézügyességre van szükség. A gyermekeknek kimondottan ajánlott, hogy ezzel fejlesszék a képességeiket, de ugyanakkor remek hobbinak is számít. Csupán arra van szükség, hogy minden szükséges kiegészítő rendelkezésre álljon. A Catania Originals horgolócérna 100 % pamutból készül.

Ennek köszönhetően teljesen természetes anyag, amit hihetetlenül sokoldalúan lehet felhasználni. A lakás minden szobájába készíthetünk belőle valamilyen dekorációs tárgyat, de amennyiben a tudásunk megvan hozzá, akkor a ruhák kötése sem elképzelhetetlen. A horgolócérna ugyanazon családba tartozó kivitelei könnyedén kombinálhatóak egymással.

Többféle színben pompázó amigurumi figurák kialakítására tökéletesen megfelel. Ezek a vidám hangulatú holmik biztosan elnyerik a kicsik tetszését, de bútorok díszítésére is tökéletesen megfelelnek. A horgolócérna alkotta termékek kézzel vagy 40 Celsius fokon, kímélő programon, mosógépben is tisztíthatóak. A szárítás és vasalás ugyanakkor minden esetben kerülendő beavatkozások.