A pikkelysömör okozója nagyon sokszor valamilyen vegyi anyag vagy a szervezetben felgyülemlett méreganyagok összessége. Tehát, a tünetek enyhítésére nem szerencsés szintetikus úton előállított készítményeket használni, mert lehet, hogy még tovább rontják a helyzetet.

Amennyiben a pikkelysömör kezelése házilag gyógynövényekkel történik, akkor biztosabb a siker, de legalábbis nem kell tartani a probléma súlyosbodásától, illetve a méreganyagoktól. Ugyanakkor a Hillvital Tea Soft termékről rengeteg a pozitív visszajelzés, ezért érdemes kipróbálni ezt a természetes terméket.

Ez 8 féle gyógynövényt tartalmaz, apróbojtorjánt, bodzavirágot, csalánlevelet, füstikefüvet, gyermekláncfű gyökeret és levelet, katánggyökeret és körömvirágot, amelyeknek a bőrproblémákra gyakorolt hatása régóta ismert. Amennyiben szeretne egy kockázatoktól mentes megoldást a gondjára, akkor történjen a pikkelysömör kezelése házilag ezzel a teakeverékkel és nem lesz mitől tartania! A tapasztalatok szerint, jelentős javulást várhat.