ránctalanító krém

A ráncokat senki sem kerülheti el és ebben az esetben is kijelenthető, hogy egyesek könnyen elfogadják, míg mások mindent megtesznek annak érdekében, hogy a folyamatot megállítsák, illetve eltüntessék a már meglévő barázdákat az arcukról.

Ez Önnek is sikerülhet az Ahava prémium ránctalanító krém rendszeres használatával, amit korrekt anyagi feltételekkel vehet meg az ahavashop.hu netes drogériából.

Itt minden termék mellett részletes leírás is szerepel, tehát biztosan a leginkább megfelelőt választhatjuk ki. Intenzív ránctalanító és öregedésgátló hatással van felruházva a webshop készletén szereplő pRetinol anti-aging arckrém. Amint a nevéből is kiderül, ez a ránctalanító krém retinolt tartalmaz.

B-karotinban gazdag, lágy krém, ami sikeresen gátolja a ráncok kialakulását, redukálja a már meglévők mélységét, elősegíti a kollagéntermelést és a sejtek megújulását. Mindezek mellett, ez a ránctalanító krém hozzájárul az egészséges bőrműködéshez. Reggel és este ajánlott használni a készítményt.