Sokaknak fennmaradt a nevük a történelemből, akik úgymond letettek valamit az asztalra. Tény, hogy mindenkire más miatt emlékszünk, azonban minden bizonnyal az ilyen ember okkal került be a történelemkönyvekbe és a köztudatba. Mára Törley József családnevét az egész ország ismeri, ami nem véletlen. Igaz, hogy a vállalatának volt néhány mélyebb pontja, azonban mindig sikerült megújulnia és visszatérnie a régi kerékvágásba.

Gondoljunk csak az elmúlt évszázadban zajló háborúkra, ami alatt bizony nem volt olyan egyszerű a pezsgőkészítés. Sajnos Törley József csak a 25. évfordulóját élhette meg a gyárának, ugyanis sajnálatos módon 1907-ben vakbélgyulladás miatt elhunyt. Nemcsak remek pezsgőkészítő volt, hanem igazán jó üzleti érzékkel rendelkezett és belátta a reklámozás fontosságát.

A gyár alapításától számítva, 15 év alatt a termelését megháromszorozta és igen szép bevételekre tehetett szert. Törley József nemcsak a Monarchia legnagyobb pezsgőgyárosa lett, de még külföldre is szállított a termékeiből. A sikerének ellenére, a termékek mindig megőrizték a minőséget.