Akinek vannak gyermekei, annak bizonyára nem kell mondani, hogy mennyire nehézkes lehet egy ideális szilveszteri programot találni. Azonban nem kell elkeseredni, ugyanis a helyzet nem menthetetlen. Nem mindig egyszerű gyerekekkel együtt programot szervezni szilveszterre, de ha utána olvasol, akkor több ötletet is találhatsz.

Szülőként biztosan te is tudod, hogy legtöbbször az a baj, hogy a szemed fénye nem tudja kivárni az éjjeli koccintást, és amint egy picit fáradt és felkerül apa karjaiba, azonnal el is alszik. Az sem segít, hogy nem szereti a nagy hideget, a sok járkálást és a nagy tömeget sem. Ezért egy idő után valamelyik szülő haza kell vigye a gyerkőcöket a nagyszülőkhöz vagy épp egy dadára bízni őket.

Emiatt pedig az apuka vagy anyuka a gyerekszobában köszönti az újévet, aminek a másik fél sem örül. Ezeknek az elkerülése végett ajánlott előre eltervezni a szilveszteri programot a gyerekekkel. A legjobb megoldás talán az lehet, ha egy komfortos, mindennel felszerelt szálloda mellett döntesz.

Itt nem csupán izgalmas szilveszteri programokra számíthatsz, hanem legtöbbször még egy külön kis csapat is rendelkezésre áll annak érdekében, hogy a gyerkőcök is jól érezzék magukat és maximálisan biztonságban legyenek, amíg a szülők a nagyok társaságában szórakoznak.

Hogy minden mindig teljes mértékben rendben legyen, igenis tanácsos direkt egy gyermekbarát szállodát választani erre a célra. Ha esélyetek van rá, akkor vigyétek el magatokkal a nagyszülőket is, akik nagyon szívesen foglalkoznak az unokákkal! Így nektek, szülőknek, más dolgotok nem is lesz, mint kikapcsolódni, egy kicsit kettesben lenni vagy épp együtt szórakozni a barátokkal, ismerősökkel köszönteni az új évet.

Ha egy wellness központban tervezitek eltölteni az estét, akkor akár ellátogathatok a Vajdahunyad várába is. Azért lesz itt varázslatos a buli, mert egy három napos szilveszteri program várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Kézműves foglalkozások, hagyományőrző programok és koncertek közül válogathatnak, akik a magyar főváros szívében szeretnének kikapcsolódni és búcsút inteni a 2018-as évnek.