anekke táska

A játékos és a legapróbb részletekig szeretetteljes tervezés a spanyol márka védjegye. Minden Anekke táska ügyesen elhelyezett applikációkkal, csillogó kövekkel és dekoratív varrással rendelkezik. Az eredmény pedig egyedi műalkotás. Legyen szó sikkes vagy kifinomult stílusról, ez a márka mindenkinek tartogat valamit.

Ez az állítás különösen igaz az Anekke táska Jungle sorozatára, amivel a spanyol márka világhírű városokba, távoli országokba és az érintetlen természetbe kalauzol.

Az ötletes Jungle kollekció szívesen elkíséri Önt minden útjára. Akár több napra, akár csak egy hétvégére indul, ezzel a modellel megtalálta az ideális társat. A táskák külön cipzáras zsebbel rendelkeznek, amiben kisebb tárgyakat tárolhat, de van itt hely egy mobiltelefon, valamint bármilyen igazolványnak vagy dokumentumnak is.

A Jungle kollekció utazótáskai könnyen állítható vállpánttal rendelkeznek, ami kényelmes viseletet biztosít. A fantáziadús Anekke táska kiváló minőségű bőrön lévő aranyos lány minta harmonikus kombinációja.