Már tele van az autó csomagtartója, de a csomagok fele még kinn van? Bizony ez kellemetlen helyzet, de ilyenkor jó szolgálatot tehet a tetőbox. Akinek ismeretlen még ez a fogalom, annak érdemes megismerkednie vele, hiszen nagyon hasznos dolgot takar.

Ez, ahogy a neve is utal rá, egy doboz, amibe biztonságosan lehet pakolni mindenfélét, ami belefér, adapter segítségével még sílécet vagy snowboardot is. A Thule márkájú termékek remek választásnak bizonyulnak majd, hiszen a minőségben verhetetlenek. Nagyon strapabíróak, könnyen felszerelhetőek és stabilak. Ez utóbbi tulajdonság különösen fontos a tetőbox esetében. 

Ahhoz, hogy egy ilyen tárolót tudjunk az autó tetejére szerelni, szükség lesz tetőcsomagtartóra, amire erősíthető a tetőbox. A kiváló rögzítő rendszerrel is rendelkező szerkezet, a külső dizájnja által is roppant megkapó termék. Nem is lehet elég jól bemutatni ezt a szuper „fedeles dobozt”, egyszerűen ki kell próbálni, hiszen az ember csak így győződhet meg a termék kiválóságáról.