krémdezodor 50 ml

A testszag ellen általában mindenki megpróbál védekezni dezodorokkal. Sajnos ezek közül sok kifejezetten kellemetlen, olykor csípős érzést vált ki. A HerbArting krémdezodor 50 ml kiszerelésben garantáltan kellemes lesz a használójának és a környezetének is.

Ez ugyanis nem tartalmaz alumíniumot, így az alkalmazása teljesen biztonságos, az illata pedig diszkrét és finom. 100 %-ban természetesen, irritáció és káros hatás nélkül segít a testszagok elűzésében. Ha nem tartalmazza a megszokott anyagokat, akkor a krémdezodor 50 ml kivitelben mégis mitől ennyire hatásos?

A nyílgyökér-liszt remekül felszívja az izzadságot, a cink és a szódabikarbóna semlegesíti a szagokat, az orvosi zsálya pedig szabályozza az izzadást. Intenzív hatású, mégsem tartalmaz káros anyagokat. A krémdezodor 50 ml térfogattal nem hagy foltot a ruhákon és kicsi mennyiség is elég belőle. Gyorsan felszívódik, kellemesen hűsít, nem gátolja a természetes izzadást, azonban a kellemetlen szagok képződését teljes mértékben kizárja.