vezeték nélküli töltő

A kábelekkel ellátott elektronikai eszközök teljesen megszokottak voltak eddig, hiszen mindenki úgy vélte, hogy ezek szükségesek a különböző készülékek működéséhez. A vezeték nélküli töltő az a bizonyos találmány, ami teljesen új szintre helyezte a telekommunikációs kiegészítőket. Igazi modern álomkütyü, amit el sem tudtunk volna képzelni pár éve.

A kábelmentes mivolta csak egy olyan tulajdonsága, amiért szeretjük. A blitzwolf.shop webáruházban elérhető vezeték nélküli töltő típusok a legmodernebb elektronikai vívmányok közé tartoznak és tökéletesen kielégítik a vásárlók elvárásait. A BlitzWolf és Xiaomi márkájú modellek között összecsukható és autós változatok is helyet kapnak.

A Xiaomi intelligens autós telefontartó és vezeték nélküli töltő maximális teljesítménye 20 W, amivel kevés konkurens vezeték nélküli megoldás tud versenyezni. A roppant modern telefontöltő használata rendkívül egyszerű és kényelmes. A készüléket stabilan tartja és gyorsan feltölti, a dizájnja pedig egyszerűen ellenállhatatlan.