whisky ajándék

A legtöbben talán még sohasem gondoltunk igazán arra, hogyan lehet jól alkoholt inni. Ezt csak a hagyományok betartásával és a fogyasztás kultúrájának követésével lehet igazán élvezni. A whisky ajándék, ezen legendás ital minden kedvelőjének nagyszerű meglepetés.

A kedvenc ital elfogyasztását szolgáló megfelelő készlet kiválasztása szintén okos dolog. Sokan meglepődnek, amikor meglátják, hogy az elit whiskys pohár készletek számos formában léteznek.


Ha whisky ajándékot szeretne vásárolni magának vagy szeretteinek, ne feledje, hogy a pohár geometriája és az ital alapjául szolgáló árpa fajtája közvetlenül összefügg egymással. Tekintettel arra, hogy a gabonafajtáknak nincs, vagy csak kevés ízük van, érdemes kis átmérőjű termékeket választani.

Ezáltal jobban érzékelhetővé válik az eredeti íz. A single malt alapja például az árpamaláta. Különleges íze van, ezért széles poharakra van szükség a fogyasztásához. Ha nem tudja eldönteni, hogyan válassza ki a megfelelő whisky ajándékot, kérje a webáruházunk tanácsadóinak segítségét!